VIDEO Cîrstea, criză de isterie la adresa arbitrului. Comportament şi limbaj incalificabile ale jucătoarei românce

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul din optimle de finală ale turneului WTA de la Istanbul dintre Sorana Cîrstea şi Barbora Strycova a avut parte un moment penibil, protagonistă fiind sportiva din România

Reacţia jucătoarei noastre, supărată pe o decizie a arbitrului de scaun, a fost cu totul exagerată. Sorana l-a făcut cu ou şi cu oţet pe oficialul meciului, ţipetele româncei fiind pigmentate cu expresii jignitoare precum "Tu gândeşti?", "Eşti nebun?" sau "Eşti orb?"

La 1-1 la seturi şi 1-0 pentru ea în decisiv, Sorana servea pentru a se distanţa pe tabelă. După o dublă greşeală la 40-40, Cîrstea a crezut că a servit un as. Doar că arbitrul de scaun a coborât pe teren, a verificat urma şi a decis că mingea a fost afară. "Serios?", a întrebat Sorana care s-a apropriat de fileu şi a încercat secunde bune să îl facă pe oficial să ţşi schimbe decizia. Cum demersul a fost lipsit de succes, jucătoarea noastră şi-a ieşit repede din minţi şi a dat drumul unui potop de jigniri la adresa arbitrului. "Tu gândeşti? A căzut pe linie! Eşti nebun? Eşti orb?" a ţipat Sorana, care nu a ezitat să îl bruscheze fizic pe oficialul întâlnirii. "Este ultima dată când eşti arbitru de scaun!", şi-a terminat tirada cu o ameninţare lipsită de acoperire românca. Strycova şi-a văzut liniştită de joc, a luat break-ul şi a câştigat în final şi decisivul, 6-3. Sorana i-a pregătit o răzbunare arbitrului şi pentru sfârşitul meciului şi a refuzat să îi strângă acestuia mâna.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite