VIDEO Cîrstea, criză de isterie la adresa arbitrului. Comportament şi limbaj incalificabile ale jucătoarei românce

VIDEO Cîrstea, criză de isterie la adresa arbitrului. Comportament şi limbaj incalificabile ale jucătoarei românce

Meciul din optimle de finală ale turneului WTA de la Istanbul dintre Sorana Cîrstea şi Barbora Strycova a avut parte un moment penibil, protagonistă fiind sportiva din România

Reacţia jucătoarei noastre, supărată pe o decizie a arbitrului de scaun, a fost cu totul exagerată. Sorana l-a făcut cu ou şi cu oţet pe oficialul meciului, ţipetele româncei fiind pigmentate cu expresii jignitoare precum "Tu gândeşti?", "Eşti nebun?" sau "Eşti orb?"

La 1-1 la seturi şi 1-0 pentru ea în decisiv, Sorana servea pentru a se distanţa pe tabelă. După o dublă greşeală la 40-40, Cîrstea a crezut că a servit un as. Doar că arbitrul de scaun a coborât pe teren, a verificat urma şi a decis că mingea a fost afară. "Serios?", a întrebat Sorana care s-a apropriat de fileu şi a încercat secunde bune să îl facă pe oficial să ţşi schimbe decizia. Cum demersul a fost lipsit de succes, jucătoarea noastră şi-a ieşit repede din minţi şi a dat drumul unui potop de jigniri la adresa arbitrului. "Tu gândeşti? A căzut pe linie! Eşti nebun? Eşti orb?" a ţipat Sorana, care nu a ezitat să îl bruscheze fizic pe oficialul întâlnirii. "Este ultima dată când eşti arbitru de scaun!", şi-a terminat tirada cu o ameninţare lipsită de acoperire românca. Strycova şi-a văzut liniştită de joc, a luat break-ul şi a câştigat în final şi decisivul, 6-3. Sorana i-a pregătit o răzbunare arbitrului şi pentru sfârşitul meciului şi a refuzat să îi strângă acestuia mâna.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: