Sorana Cîrstea, captivă în carantină de peste 25 ore: Postare furioasă pe contul ei de Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plecată în Cehia, pentru a participa la „J&T Banka Ostrava Open“ (19-25 octombrie), sportiva de 30 de ani trăieşte un calvar în ţara în care COVID-19 face ravagii.

Sorana Cîrstea (88 WTA) a refuzat să pună punct sezonului, după eliminarea suferită la French Open în turul I, însă, în aceste momente, regretă, probabil, competiţia aleasă pentru a reveni pe teren.

Sportiva de 30 de ani se află acum în Cehia, o ţară în care noul coronavirus face ravagii: numai ieri au fost 8.000 de cazuri noi, într-o ţară cu o populaţie de doar 10 milioane de oameni! Potrivit postărilor de pe contul ei de Twitter, Sorana a plecat, marţi, spre Ostrava pentru a participa la turneul care va fi găzduit în acest oraş, pe hard, şi la care şi-au anunţat prezenţa nume mari, precum Elina Svitolina (5 WTA), Karolina Pliskova (6 WTA), Petra Kvitova (8 WTA), Aryna Sabalenka (12 WTA) şi Victoria Azarenka (14 WTA). 

Potrivit detaliilor oferite de „Sori“, ea a avut un test negativ de COVID-19, în momentul în care a pornit la drum. 12 ore mai târziu, când a ajuns în Cehia, a fost testată din nou. Şi pusă în carantină, în camera ei, de hotel. De atunci, au trecut peste 25 de ore şi, izolată, românca aşteaptă şi acum rezultatul testului.

„Înţeleg că regulile trebuie respectate, dar ceea ce mi se întâmplă n-are niciun sens“, a scris Cîrstea în ultima ei postare.

Replica organizatorilor nu a întârziat să apară. „Buna Sorana, le voi transmite colegilor mei problema ta. Cineva îţi va furniza toate informaţiile de care ai nevoie. Ne pare rău pentru disconfortul creat”, a fost răspunsul oferit româncei , pe aceeaşi reţea de socializare, de contul oficial al turneului.

Dacă, totuşi, va primi un rezultat negativ, Sorana va juca în competiţia de categoria Premier, cu premii totale de 528.500 de dolari.

În acest sezon, Sorana a jucat 17 meciuri, bilanţul ei fiind de 9 victorii şi 8 înfrângeri.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite