Solistul trupei Maroon 5, dezamăgit de prestaţia din pat a Mariei Şarapova. „Parcă era o broască moartă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adam Levine şi Maria Şarapova
Adam Levine şi Maria Şarapova

Adam Levine, liderul formaţiei Maroon 5, care a cântat duminică la Bucureşti, a avut o relaţie cu rusoaica Maria Şarapova, de care s-a declarat extrem de dezamăgit. Mai ales în privinţa prestaţiei ei din pat.

Adam Levine şi Maria Şarapova s-au iubit acum mai bine de zece ani. Americanul, declarat la vremea respectivă cel mai sexy bărbat din lume, a rupt însă rapid relaţia, după numai câteva luni, din cauza prestaţiilor  pe care Maria Şarapova le avea în pat.

„Maria este un adevărat dezastru. Ca mulţi alţi bărbaţi, visam să am o relaţie cu ea, dar am fost extrem de dezamăgit. Parcă era o broască moartă în pat. Nu scotea niciun zgomot. Ba, mai mult, când am început să gem mi-a spus să tac pentru că nu se poate concentra. Am fost  la fel de dezamăgit ca un copil care află că nu există iepuraşul de Paşte“, a spus Levine, într-un moment de sinceritate totală.

Asupra sa a venit un val intens de critici, drept pentru care Levine a dat înapoi, cerându-şi scuze pentru vorbele sale, dar a fost prea târziu pentru a mai repara imaginea Şarapovei.

FOTO Maria Şarapova mai dulce ca niciodată. Rusoaica i-a dat gata pe americani cu ultima ei afacere

Te-ar putea interesa:

Cum poţi să-ţi rupi penisul, incidentul care scurtează organul genital cu doi centimetri. Urolog: „Un pacient avea erecţie, a căzut pe gheaţă şi l-a rupt“

Teoriile scandaloase ale lui Sigmund Freud: credea că poate vindeca lesbianismul şi că femeile se nasc imorale şi trebuie îndrumate de bărbat

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite