Solidaritate care dă fiori! Fanii finlandezi şi cei danezi au oferit momente unice pe un stadion de fotbal VIDEO

Solidaritate care dă fiori! Fanii finlandezi şi cei danezi au oferit momente unice pe un stadion de fotbal VIDEO

Drama lui Christian Eriksen petrecută pe stadionul „Parken“ din Copenhaga a generat reacţii din  care umanitatea a ieşit marea câştigătoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mesajele de încurajare şi rugaciunile pentru fotbalistul care s-a zbătut minute bune între viaţă şi moarte  au inundat reţelele de socializare imediat după ce s-a realizat gravitatea situaţiei. Însă una dintre cele mai cutremurătoare reacţii a venit din partea spectatorii prezenţi la stadion.  Astfel, în momentele care au urmat plecării lui  Eriksen la spital şi în timp ce jucătorii celor două echipe erau la cabine, aşteptând o decizie în privinţa continuării meciului, suporterii danezi şi cei finlandezi au oferit un moment unic. Aflate în sectoare diferite ale arenei, cele două galerii rivale i-au scandat numele lui Christian Eriksen, într-o sincronizare care te lasă fără cuvinte.
 
Finlanda, debutantă la un turneu final european, a învins Danemarca, la Copenhaga, cu scorul de 1-0, într-un meci din grupa B. În minutul 43 al meciului, jucătorul danez Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare. Fotbalistul a fost transportat de urgenţă la spital, pentru ca, ulterior, să se anunţe că se află în afara oricăui pericol, iar meciul a fost reluat după aproape două ore.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările