Solidaritate care dă fiori! Fanii finlandezi şi cei danezi au oferit momente unice pe un stadion de fotbal VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Christian Eriksen prăbuşit pe teren - meciul Danemarca - Finlanda - EURO 2020 - 12 iun 2021 / FOTO EPA - EFE

Drama lui Christian Eriksen petrecută pe stadionul „Parken“ din Copenhaga a generat reacţii din  care umanitatea a ieşit marea câştigătoare.

Mesajele de încurajare şi rugaciunile pentru fotbalistul care s-a zbătut minute bune între viaţă şi moarte  au inundat reţelele de socializare imediat după ce s-a realizat gravitatea situaţiei. Însă una dintre cele mai cutremurătoare reacţii a venit din partea spectatorii prezenţi la stadion.  Astfel, în momentele care au urmat plecării lui  Eriksen la spital şi în timp ce jucătorii celor două echipe erau la cabine, aşteptând o decizie în privinţa continuării meciului, suporterii danezi şi cei finlandezi au oferit un moment unic. Aflate în sectoare diferite ale arenei, cele două galerii rivale i-au scandat numele lui Christian Eriksen, într-o sincronizare care te lasă fără cuvinte.

Finlanda, debutantă la un turneu final european, a învins Danemarca, la Copenhaga, cu scorul de 1-0, într-un meci din grupa B. În minutul 43 al meciului, jucătorul danez Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare. Fotbalistul a fost transportat de urgenţă la spital, pentru ca, ulterior, să se anunţe că se află în afara oricăui pericol, iar meciul a fost reluat după aproape două ore.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite