Sociedad - Barcelona: 3-2. Vilanova dă dovadă de fair-play: „E meritul lui Real“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tito Vilanova, tehnicianul echipei FC Barcelona FOTO Arhivă personală/Facebook
Tito Vilanova, tehnicianul echipei FC Barcelona FOTO Arhivă personală/Facebook

FC Barcelona a bifat prima înfrângere din acest campionat, după 20 de etape disputate. Catalanii au pierdut partida desfăşurată în deplasare cu Real Sociedad (3-2), însă Tito Vilanova a dat dovadă de fair-play la conferinţa susţinută după meci.

Tito Vilanova a recunoscut meritul echipei gazdă în victoria obţinută de aceasta în meciul de sâmbătă. „Felicitări Realului. Cred că e mai mult meritul lor pentru victorie, decât lipsa noastră de merite. Nu am ce le reproşa oamenilor mei. Niciodată n-am avut senzaţia că acest meci va fi uşor“.

În ciuda faptului că Gerard Pique ('56) a fost eliminat în urma celui de-al doilea cartonaş galben primit după o fază controversată, tehnicianul spaniol a tratat acest lucru civilizat: „Faulturi ca acela al lui Pique sunt câte 200 pe meci“.

„Noi am jucat, dar Real n-a depus armele. Cheia a fost la Leo, pe care l-au obligat să joace doar în linie. Meciul a fost dificil şi am suferit. Nu există lucruri bune într-o înfrângere. Ne aduce cu picioarele pe pământ, pentru că mai e mult din campionat şi a părut că am câştigat uşor până acum, dar n-a fost aşa. Am muncit mult“.

Echipa de pe Camp Nou este lider în Primera División, în timp ce rivala Real Madrid se află pe poziţia a treia, la 18 puncte distanţă de catalani. Următorul meci de campionat al Barcelonei va fi duminică, pe teren propriu, cu Osasuna.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite