Sneijder: "Mourinho regretă incidentul de la Supercupa Spaniei, dar nu recunoaşte"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul echipei Inter Milano, Wesley Sneijder, a declarat într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport că tehnicianul Jose Mourinho (Real Madrid) regretă incidentul de la Supercupa Spaniei, cu antrenorul secund al Barcelonei, dar nu va mărturisi acest lucru.

"El este numărul unu, inclusiv acum, după ultimele incidente petrecute la meciul cu FC Barcelona. Eu îl apăr, la un meci se pot întâmpla multe. Cred că Mourinho regretă incidentul cu Vilanova, dar nu va mărturisi asta niciodată", a spus Sneijder.

Wesley Sneijder a precizat că Mourinho i-a recomandat să rămână la Internazionale Milano. "Are o inimă 'nerazzurro'. Mi-a spus mereu să rămân la Inter", a afirmat fotbalistul.

Tehnicianul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, i-a băgat un deget în ochi antrenorului secund al formaţiei FC Barcelona, Tito Vilanova, la 17 august, după ce, în minutul 90+3 al Supercupei Spaniei, de la gruparea madrilenă au fost eliminaţi doi jucători. Echipa FC Barcelona a câştigat Supercupa Spaniei, după ce s-a impus în manşa secundă cu formaţia Real Madrid, pe teren propriu, scor 3-2 (2-1). Cele două echipe au remizat în partida tur, la Madrid, scor 2-2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite