Sir Alex Ferguson a intrat în direct la Antena 3 pentru a-l susţine pe Lupescu. Ce a spus legendarul antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Gâdea a dedicat emisiunea de luni seara de la Antena 3 alegerilor pentru şefia FRF. Emisiunea a fost „o odă“ închinată lui Ionuţ Lupescu.

Lupescu i-a avut alături în studio pe Mircea Lucescu, Ioan Andone, Dorinel Munteanu, Florin Răducioiu şi Ciprian Marica, în direct de la Cluj au intrat Gică Popescu şi Ioan Sabău, dar marea surpriză a fost intervenţia lui Sir Alex Ferguson.

Fostul mare antrenor a lucrat cu Ionuţ Lupescu la UEFA şi a vrut să îşi manifeste sprijinul pentru Kaiser. 

"Am o legătură foarte bună cu Lupescu, am lucrat împreună la UEFA. Avea un rol foarte important, este foarte bine pentru mine că pot să-l susţin. Ce făcea la UEFA era extraordinar. Nu era simplu ce făcea. Trebuie să spun că Lupescu s-a descurcat extraordinar, e un om inteligent, a luptat întotdeauna pentru România şi trebuie să spun că în tot timpul petrecut acolo nu am întâlnit un om mai potrivit decât el.

Cred că Ionuţ înţelege foarte bine jocul pentru că a evoluat pentru echipa naţională şi a avut rezultate extraordinare. Are un CV impresionant şi cred că e un nume în fotbalul modern. Este nevoie de cineva care să înţeleagă fotbalul pentru că nu mai e acelaşi ca acum 25 de ani. Nimeni nu e mai potrivit decât el să se descurce în asemenea situaţii.

Sper să fie preşedinte, dar cred că el ştie cum să rezolve toate problemele şi sunt convins că o va face foarte bine. Trebuie să fie serios, aşa cum ştiu că e, şi să spună întotdeauna adevărul pentru că adevărul este cel mai bun.

Să iei decizii e cel mai important. Din perspectiva problematicii, toată lumea poate lua decizii, dar nu toate sunt bune. Dacă pe parcurs nu decizi cum trebuie, se duce totul pe râpă. Lupescu are calităţi, are valori foarte bune şi cred că asta îl va ajuta

Cred că e foarte greu să fii antrenorul echipei naţionale. Cred că a manageria o echipă naţională necesită experienţă, multă forţă de luptă şi abnegaţie. L-aş recomanda imediat pe Mircea Lucescu pentru naţionala României

Cred că Lupescu trebuie să câştige respect pentru munca pe care o va face. Trebuie să folosească istoria şi trecutul pentru a le da tinerilor şansa să se manifeste şi să se gândească la fiecae lucru foarte bine, pas cu pas. Să dea oportunităţi tinerilor, aceştia sunt cei importanţi. Acesta este un pas foarte important pentru fotbalul românesc." a declarat Sir Alex, la Antena 3. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite