„Sinucidere“ marca Hagi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul român a fost criticat pentru faptul că a început meciul cu Bursaspor (0-2) fără Bogdan Stancu şi Robinson Zapata. Joi, cu Gaziantepspor, cei doi ar putea fi titulari. Pe lângă greşelile de arbitraj, înfrângerea Galatei la Bursa a fost pusă şi pe seama alegerilor tactice neinspirate făcute de Gică Hagi.

„A fost sinucidere curată!", au scris turcii de la „Fotospor", criticându-l pe Hagi pentru că a început partida cu gafeurul Ufuk între buturi. „Pentru ce a fost adus Zapata?", s-au întrebat jurnaliştii de la Istanbul, fostul stelist nefiind nici măcar pe banca de rezerve. Golul de la 40 de metri primit de Ufuk nu a fost însă singurul eveniment care s-a întors împotriva „Regelui".

Turcii l‑ar fi vrut titular şi pe Bogdan Stancu, în condiţiile în care românul se remarcase cu o săptămână în urmă, la debut. „Stancu a intrat la pauză, dar a fost prea târziu. Scorul era deja 0-2", a scris Fanatik. De asemenea, la conferinţa de presă, Gică Hagi a fost chestionat de ce nu l-a schimbat pe nervosul Ayhan înainte ca acesta să vadă al doilea „galben" în minutul 64.

„Nu pot să răspund la această întrebare", a replicat antrenorul lui Galatasaray. Pe locul opt în campionat, la 17 puncte de liderul Trabzonspor şi la zece puncte de locul patru, Gică Hagi îşi vede ameninţat obiectivul acestui final de sezon, calificarea într-o cupă europeană.

Cupa, singura salvare

Astfel, câştigarea Cupei Turciei devine obligatorie pentru gruparea „Cim Bom" pentru a salva o stagiune de coşmar. „Nu vreau să caut vinovaţi pentru eşecul de la Bursa. Suntem împreună în momentele dificile. De-acum mă gândesc doar la meciul cu Gaziantepspor", a declarat Hagi. Joi, Galata va juca în deplasare prima manşă din sferturile Cupei Turciei, unde „Regele" nu mai are voie să facă paşi greşiţi.

" Nimănui nu-i place să piardă. Din păcate, trăim şi astfel de zile. "
Gică Hagi,
antrenor Galatasaray

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite