Simona revine pe Rod Laver Arena, luptând pentru semifinale. Când a fost programat meciul Halep - Kontaveit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep o va înfrunta pe estona Anett Kontaveit pentru un loc în semifinalele primului turneu de Mare Şlem al anului, în deschiderea programului de miercuri.

Organizatorii au anunţat deja programul zilei a 10-a de la Australian Open. Meciul Simona Halep - Anett Kontaveit deschide ziua pe Rod Laver Arena, ceea ce înseamnă că fanii din România o vor putea urmări pe campioana de la Wimbledon în noaptea de marţi spre miercuri, de la ora 2.00.

Halep a câştigat ambele meciuri directe de până acum cu Anett Kontaveit (la Miami şi la Roma, în 2017).

La fel ca şi în prima zi a fazei sferturilor de finală, meciurile feminine au fost programate consecutiv, înaintea duelurilor de pe tabloul masculin. Astfel, meciul Halep - Kontaveit va fi urmat de partida dintre Garbine Muguruza şi Anastasia Pavlyuchenkova (cap de serie 30).

Nu înainte de ora României 5.30, favoritul 7, Alexander Zverev, îl va înfrunta pe campionul ediţiei 2014, Stan Wawrinka.

Sesiunea de seară îi va aduce pe teren, de la 10.00 - ora României, pe Rafael Nadal şi Dominic Thiem, protagoniştii ultimelor două finale de la Roland Garros. Nadal, venit după un meci spectaculos şi extrem de disputat cu favoritul local Nick Kyrgios, încearcă să devină primul sportiv din Era Open cu minimum două titluri câştigate în fiecare dintre cele patru turnee de Mare Şlem. Totodată, ibericul îşi va asigura matematic rămânerea pe prima poziţie în clasamentul mondial după Australian Open printr-o victorie în faţa austriacului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite