Simona Halep, eliminată din turul doi la New Haven

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul doi WTA, a fost învinsă marţi de slovaca Magdaléna Rybáriková, locul 68 WTA, în trei seturi 2-6, 6-4, 3-6, în al doilea tur al turneului de la New Haven.

Jucătoarea originară de Constanţa a cedat uşor primul set, 6-2, pentru ca apoi să reuşească, după un al doilea set de aproape o oră, să revină în joc şi să ducă partida în decisiv.

În setul al treilea, la 3-2 pentru jucătoarea din Slovacia, Halep şi-a pierdut serviciul, lucru de care Rybáriková a profitat la maxim şi care a dus la victoria jucătoarei aflate pe locul 68 în clasamentul WTA. Astfel, Halep părăseşte încă din turul doi un turneu pe care anul trecut îl câştigase.

Adversara româncei se calificase în turul doi al competiţiei, după ce a câştigat meciul cu jucătoarea spaniolă Silvia Soler-Espinosa (71 WTA), în două seturi, scor 6-3, 6-4.

Simona Halep şi Magdaléna Rybáriková se întâlniseră până acum de două ori în circuitul profesionist, fiecare impunându-se o dată. Slovaca a câştigat meciul din 2011, la Hobart, iar Halep a bifat victoria în 2013, la Moscova, când oponenta s-a retras, după ce a pierdut primul set.

Jucătoarea din România va reveni pe teren la turneul din Statele Unite care începe duminică, US Open, ultima Mare Şlem al anului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite