Simona Halep, despre jocul său în semifinala de la Doha: „Sunt foarte mulţumită de prestaţia mea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, sâmbătă seară, după calificarea în finala turneului de la Doha, că este foarte mulţumită de prestaţia sa în meciul cu poloneza Agnieszka Radwanska, iar competiţie a fost incredibilă pentru ea până acum, potrivit wtatennis.com.

„A fost un turneu incredibil pentru mine. Am jucat foarte bine în această seară. Când eram condusă cu 5-2 în primul set mi-am spus că nu mai am nimic de pierdut, astfel că am schimbat tactica. Jucam tot agresiv, dar mai inteligent. Sunt foarte mulţumită de prestaţia mea”, a precizat jucătoarea din România.

Halep, cap de serie numărul 7 şi locul 10 WTA, s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului de categorie Premier 5 de la Doha (Qatar) după ce a învins-o, scor 7-5, 6-2, pe sportiva poloneză Agnieszka Radwanska, a doua favorită.

Simona Halep le-a mulţumit şi celor din tribune care au venit să o susţină în meciul din semifinale.

„Au venit mulţi oameni în seara asta ca să mă susţină. Au venit în fiecare zi şi îmi place să am susţinerea lor. Familia mea şi prietenii mei apropiaţi sunt de asemenea aici. Vreau să le mulţumesc pentru susţinere şi să le spun că vreau să vină şi mâine”, a adăugat Halep.

Jucătoarea de tenis din a vorbit şi despre adversara din finala de duminică: „Angelique Kerber este o jucătoare foarte bună. Trebuie să încep meciul agresiv şi poate dacă asta nu va funcţiona voi schimba din nou tactica, aşa cum am procedat azi. Însă trebuie să îmi fac jocul”.

În finală, Simona Halep o va întâlni pe sportiva germană Angelique Kerber, cap de serie numărul 6 şi locul 9 WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite