Simona Halep a discutat în premieră despre cum se va retrage: „Voi vorbi atunci şi apoi voi fi gata!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Unul dintre jurnaliştii prezenţi la Australian Open a fost curios să afle de la Simona Halep (28 ani), în contextul retragerii danezei Wozniacki, la 29 de ani, cum îşi imaginează ea că îşi va anunţa retragerea. Românca a explicat că, cel mai probabil, anunţul va veni subit, pe neaşteptate, nefiind încântată de ideea unui tur întreg de adio - aşa cum au făcut, de exemplu, David Ferrer sau cum face acum Carla Suarez Navarro.

Mai curând, Simona se vede folosind aceeaşi tactică precum Flavia Pennetta sau Caroline Wozniacki (care şi-a anunţat retragerea la jumătatea lunii decembrie, cu o lună înainte).

„Ieri vorbeam cu fratele meu despre asta. Nu m-am gândit prea mult la acest lucru, dar probabil că voi face la fel ca ea (n.r. - Wozniacki): voi anunţa înainte că este ultimul turneu şi apoi voi dispărea. N-aş putea să spun că acesta este ultimul meu an - pentru că mă răzgândesc destul de des. Aşa că nu e bine. Probabil că voi vorbi înainte de turneu şi apoi voi fi gata“, a spus Simona Halep la conferinţa de presă de după victoria din turul trei la Australian Open.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite