Simona Halep la Toronto: schimbă antrenorii pe bandă, dar vrea să lucreze cu acelaşi om toată cariera. Cine e ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep, alături de Ruzici (dreapta)
Halep, alături de Ruzici (dreapta)

Simona Halep a depăşit perioada critică din ultimele luni şi va juca, duminică (ora 20.00, Dolce Sport 2), în finala de la Rogers Cup. Eliberată de presiune, ea a găsit timp pentru a vorbi despre planurile ei de viitor.

Simona Halep a explicat cum a reuşit să treacă peste eliminările rapide, suferite la French Open şi la Wimbledon, şi să ajungă în finala de la Rogers Cup.

Chiar dacă a devenit ţinta ironiilor britanicilor pentru că îşi schimbă des antrenorii, după cum „Adevărul“ a explicat aici, constănţeanca de 23 de ani are de gând să meargă înainte pentru restul carierei cu un om din stafful ei.

„Virginia Ruzici a fost foarte importantă pentru mine, atunci când a devenit managerul meu. Aveam 16 ani şi a însemnat foarte mult pentru mine ca o fostă campioană de Mare Şlem să vină să mă ajute din poziţia de manager. Nu discutăm prea mult despre tenis. Doar despre experienţa sa, cum e să joci finale în turnee mari, pe terenuri mari. Vorbim zilnic. E o doamnă foarte drăguţă şi m-a ajutat să devin mai puternică şi, de aceea, vreau să-i mulţumesc şi cred că o s-o păstrez ca manager pentru toată cariera mea“, a declarat Halep, potrivit gsp.ro.

Finala de la Toronto, Halep - Bencici, se va disputa de la ora 20.00, iar adevarul.ro vă relata desfăşurarea partidei, minut cu minut, în format livetext.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite