Simona Halep, sponsorizare de top pentru o competiţie de nişă din România. Ce sumă a donat fostul număr 1 WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Prin intermediul propriei fundaţii, Simona Halep a donat 30.000 de euro pentru Cupa Irina Deleanu, o competiţie de gimnastică ritmică

Întrecerea, care are loc în perioada 28-31 martie, la Izvorani, şi la care participă 140 de sportive din opt ţări, se află la a 18-a ediţie.

"Prima zi a competiţiei de gimnastică ritmică sponsorizată de Fundaţia Simona Halep. Mă bucur tare mult pentru acest eveniment!", a anunţat constănţeanca de 27 de ani la puţin timp după meciul pierdut contra cehoaicei Karolina Pliskova, în semifinalele turneului de la Miami.

"Trebuie să-i mulţumim în primul rand Simonei Halep pentru faptul că a acceptat să sponsorizeze această competiţie. Suma primită din partea fundaţiei Simona Halep se ridică la 30.000 de euro. Evident, dacă Simona s-ar fi aflat în Romania ar fi fost invitată la competiţie", a declarat organizatoarea Irina Deleanu, fosta mare gimnasta din România, pentru TelekomSport.

După retragere, vrea să se dedice Fundaţiei Simona Halep

Pe 1 decembrie 2018, Halep îşi lansa propriul site, simonahalep.com, iar un anunţ era făcut şi cu privire la fundaţia Simona Halep, care îi va ocupa mult din timpul ce îi va rămâne liber, după retragerea din tenis.

"Să înfiinţez această fundaţie a fost o dorinţă mai veche de-a mea, dar reprezintă şi o nouă provocare. Este modul prin care pot da şi eu ceva înapoi. Unul din obiectivele de bază ale fundaţiei este acela de a lăsa o moştenire după încheierea carierei. În momentul în care voi agăţa rachetele în cui, mă voi dedica 100% acestui proiect. Ca sportiv, eu am reuşit să îmi îndeplinesc obiectivele, am ajuns numărul 1 mondial şi am câştigat un turneu de Grand Slam. Totul a venit după un program intens de antrenament şi multe călătorii în toată lumea", a scris atunci Simona.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite