Simona Halep, sperietură pe cinste la Wimbledon. Ce s-a întâmplat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură video
FOTO Captură video

Simona Halep a avut parte de o mică sperietură marţi, în primul set al meciului cu Karolina Muchova, când a alunecat pe suprafaţa de joc.

Simona Halep, locul 18 WTA, a trecut, marţi, de primul tur la Wimbledon, după ce a învins-o pe sportiva Karolina Muchova (Cehia, 81 WTA), scor 6-3, 6-2, dar a avut parte şi de ceva emoţii.

În primul set al meciului cu Karolina Muchova, când scorul era de 3-1, Muchova a servit puternic, iar Halep a returnat direct în dreapta adversarei. Încercând să ajungă la forehand-ul bine plasat al cehoaicei, Simona a alunecat, iar întreaga audienţă a amuţit pentru câteva clipe, conform GSP.

Din fericire sportiva din Constanţa nu a avut nimic, s-a ridicat rapid, s-a scuturat de firele de gazon şi a continuat victorios jocul.

VIDEO

„Mă simt minunat aici!” „Mă simt minunat să fiu înapoi aici. Am amintiri grozave din 2019, e întotdeauna o plăcere să vin aici. Sunt fericită. Mă bucur mult că am câştigat acest meci pentru că ea e o adversară foarte dificilă, joacă grozav, aşa că a fost destul de emoţionant înainte de meci, dar acum vreau să mă bucur pentru că sunt foarte fericită de cum am jucat.

M-am chinuit destul de mult în ultimii ani, multe accidentări, nu prea aveam încredere cu tot ce s-a întâmplat în lume. Nu a fost deloc uşor de gestionat, dar îi mulţumesc lui Patrick, antrenorului meu, pentru că a adus înapoi această dorinţă. Acum iubesc tenisul din nou, iubesc să fiu pe teren şi iubesc să muncesc, ceea ce nu e foarte uşor", a spus Simona Halep, la interviul de după meci.

În turul doi, Simona Halep va evolua contra învingătoarei din meciul dintre belgianca Kirsten Flipkens, locul 190 mondial, şi britanica Jaimee Fourlis, locul 150 mondial, venită din calificări.

În turul doi la Wimbledon mai sunt calificate din România, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu şi Ana Bogdan, în timp ce Gabriela Ruse a părăsit competiţia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite