Simona Halep şi-a descifrat noul antrenor. Ce spune fostul lider mondial despre belgianul care o va pregăti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep s-a înţeles în mod oficial cu antrenorul belgian Thierry Van Cleemput, astfel că de săptămâna viitoare vor lucra împreună.

Aşa cum era de aşteptat, având în vedere că a fost recomandat de Darren Cahill, belgianul Thierry Van Cleemput va fi noul antrenor al Simonei Halep, lucru recunoscut de ea. 

”A fost foarte bine, m-am antrenat bine, am început colaborarea şi o să lucrăm împreună. Sper să fie bine. Bineînţeles, este ceva nou, ceva diferit, nu o să fie uşor, dar am încredere că o să fie bine. Modul de antrenament este un pic diferit, personalitatea lui este diferită, este un nou început  pentru mine şi vom vedea cum o să fac faţă”, a declarat Simona Halep.

La finalul anului trecut, Simona Halep a rămas fără antrenor după ce australianul Darren Cahill a decis să îşi ia un an de pauză, pentru a putea fi aproape de familie. A fost una dintre puţinele situaţii în care un antrenor a renunţat de bună-voie la un contract cu un jucător sau o jucătoare, şi probabil pentru prima dată în istorie când un lider mondial ATP sau WTA a fost părăsit de antrenor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite