Simona Halep şi-a amintit de triumful de la Roland Garros, dar... a greşit data!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simonna Halep cu trofeul de la Roland Garros. Foto: Simona Halep via Facebook
Simonna Halep cu trofeul de la Roland Garros. Foto: Simona Halep via Facebook

Simona Halep a publicat, sâmbătă, 6 iunie, un mesaj special legat de triumful său de la Roland Garros, din urmă cu doi ani. Constănţeanca i-a mulţiumit în mod special lui Darren Cahill şi a accentuat o dată în plus că victoria are un loc special în inima ei. Halep a făcut, totuşi, o greşeală şi s-a bucurat cu trei zile în avans: ea a câştigat trofeul la Paris pe 9 iunie 2018, nu pe data de 6 iunie.

În 2018, Simona Halep şi-a adjudecat trofeul învingând-o pe americanca Sloane Stephens, la a treia finală pe care a jucat-o în capitala Franţei, revenind senzaţional pentru a se impune cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1.

Apoi, duminică, pe 10 iunie, înaintea finalei masculine dintre Rafael Nadal şi Dominic Thiem, Simona Halep a fost protagonista unei şediţe foto cu trofeul abia câştigat, în interiorul complexului de la Roland Garros.

Astăzi, 6 iunie, ar fi trebuit să se dispute finala feminină a ediţiei 2020 a turneului de la Roland Garros. Turneul a fost însă amânat, din cauza pandemiei de coronavirus. În acest moment, există planuri pentru ca turneul să se joace în toamnă, începând cu data de 20 septembrie. Preşedintele Federaţiei Franceze de Tenis a declarat, într-un interviu amuzant cu Gael Monfils: „Roland Garros 2020 se va juca sută la sută, ca să îl câştigi tu!“.

Suzanne Lenglen (1925), Margaret Court (1970), Sylvia Hanika (1981), Steffi Graf (1987), Monica Seleş (1992), Arantxa Sanchez Vicario (1998), Svetlana Kuzneţova (2009) şi Serena Williams (2015) au câştigat titlul la Roland Garros pe data de 6 iunie.

Şi antrenorul australian al Simonei Halep s-a încurcat în date, postând un mesaj similar legat de victoria din 2018 de la Paris.

  „Acum doi ani. Nu voi uita niciodată acest moment! Îi mulţumesc lui Darren Cahill pentru susţinere şi pentru că a crezut mereu în mine”, a fost mesajul Simonei Halep, sâmbătă, 6 iunie 2020, pe toate conturile sale de pe reţelele de socializare.

        View this post on Instagram                   2 years ago today @rolandgarros 🇹🇩😊 #specialday @simonahalep A post shared by Darren Cahill (@dc10s) on Jun 6, 2020 at 4:22am PDT
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite