Simona Halep şi-a aflat adversarele de la Stuttgart. Cum arată traseul spre finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep, locul 3 WTA şi favorită 2, va juca direct în turul doi la turneul de la Stuttgart, fază în care o va întâlni fie pe Marie Bouzkova fie pe Marketa Vondrousova.

Bouzkova ocupă locul 46 WTA, iar Vondrousova este pe 20. Ambele sportive sunt din Cehia.

În continuare, se prefigurează un sfert de finală între Halep si Belinda Bencic (cap de serie 8) sau rusoaica Alexandrova.

Dacă ajunge în semifinale, românca ar putea da peste Sofia Kenin (SUA) sau Arina Sabalenka (Belarus). Pe partea cealaltă de tablou se se află tenismene precum Ashleigh Barty, Karolina Pliskova, Elina Svitolina sau Petra Kvitova.

Simona Halep este singura româncă pe tabloul principal de simplu la Stuttgart, turneu de categorie WTA 500. În calificări a jucat Laura Ioana Paar, dar a fost eliminată.

La dublu, Laura Ioana Paar va juca alături de rusoaica Varvara Graceva, cele două urmând să întâlnească în primul tur echipa favorită principală, Desirae Krawczyk’Bethanie Mattek-Sands (SUA).

Pe tabloul de dublu se află şi Raluca Olaru, alături de Nadiia Kichenok (Ucraina). Ele vor întâlni perechea Hayley Carter/Luisa Stefani (SUA/Brazilia), cap de serie numărul 3.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite