Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Cincinnati. În sferturi s-ar putea intersecta cu Maria Şarapova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep. FOTO: Eduard Enea
Simona Halep. FOTO: Eduard Enea

Sâmbătă dimineaţa s-a tras la sorţi ţintarul de la Cincinnati, turneu din categoria Premier Five, dotat cu premii în valoare de 2,4 miloane de dolari. Halep a intrat direct în turul 2.

După ce s-a impus în iulie la Bucureşti, Simona Halep şi-a luat o vacanţă, turneul de la Cincinnati fiind primul pentru jucătoarea româncă pe tărâm nord-american, în acest sezon. 

În afara Simonei Halep, vor sta în primul tur Serena Williams, Petra Kvitova (cap de serie numărul 3), Agnieszka Radwanska (4), Maria Şarapova (5), Angelique Kerber (6), Eugenie Bouchard (7) şi Jelena Jankovici (8). 

Din Top 10 WTA, la Cincinnati va lipsi doar Na Li, care a declarat forfait pentru întregul sezon nord-american de vară, (luna august), din cauza unei accidentări.

Potrivit ţintarului, Halep va juca în turul 2 fie contra învingătoarei dintre Kirsten Flipkens (Belgia, locul 47 WTA) şi o jucătoare venită din calificări (al cărei nume nu e cunoscut în acest moment). Ar urma un duel cu Venus Williams (sau Lucie Safarova) şi un teoretic sfert de finală cu Maria Şarapova. 

VEZI AICI TABLOUL COMPLET DE LA CINCINNATI

Simona Halep are de apărat 225 de puncte la Cincinnati, după ce-a fost eliminată anul trecut în sferturi, de Serena Williams. 

Cealaltă româncă aflată pe tabloul de la Cincinnati, Sorana Cîrstea, a avut parte de o tragere grea, urmând să o întâlnească în primul tur pe buna sa prietenă, Ana Ivanovici, care a reintrat recent în Top 10 mondial (locul 10).  

Cîrstea a câştigat însă ultima întâlnire directă, la Bucureşti, în meciul de Fed Cup, dintre România şi Serbia. 

Sorana, picaj necontrolat. Cum a ajuns Cîrstea, într-un an, de pe locul 21 pe 80

         

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite