Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la turneul din Sydney. Când va juca românca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep (stânga) şi Karolína Plíšková FOTO AFP
Simona Halep (stânga) şi Karolína Plíšková FOTO AFP

După ce şi-a adjudecat cel dintâi trofeu anul acesta, la Shenzen (China), Simona Halep (3 WTA) se pregăteşte de a doua competiţie, cea de la Sydney (Australia). Românca va juca împotriva cehoaicei Karolína Plíšková (22 WTA).

Partida dintre cele două se va disputa marţi, nu mai devreme de ora 04.00 dimineaţa (Digisport 2), cele două jucătoare întâlnindu-se pentru prima dată. Pentru a-şi asigura prezenţa în meciul cu Simona Halep, Karolína Plíšková a învins-o pe slovaca Polona Hercog (89 WTA / 6-4, 6-4).

La cei 22 de ani ai săi, adversara Simonei Halep a câştigat cinci titluri, însă niciunul în 2014 şi a adunat 1,3 milioane de dolari din tenis. În 2015, românca are cinci victorii din tot atâtea meciuri posibile, în vreme ce jucătoarea din Cehia a câştigat o partidă ţi a pierdut una.
Turneul de la Sydney se desfăşoară în perioada 9-17 ianuarie şi este dotat cu premii în valoare totală de 731.000 de dolari. Câştigătoarea competiţiei va fi recompensată cu 124.000 de dolari şi 480 de puncte WTA.

ANALIZĂ Cum va arăta 2015 în tenis? Simona Halep şi Maria Şarapova o “vânează” pe Serena Williams

Halep s-a îmbolnăvit în China: ˜„Nu m-am simţit deloc bine înaintea finalei“

Apariţie extrem de sexy a Simonei la un party australian

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite