Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha. Românca se află la al doilea abandon în 2015

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Ovidiu Iordachi/Mediafax
FOTO Ovidiu Iordachi/Mediafax

Simona Halep a decis să nu mai participe la turneul de la Doha, care va începe luni. Sâmbătă, românca şi-a adjudecat trofeul de la Dubai, acuzând ulterior probleme medicale.

RĂMÂI PE ADEVARUL.RO PENTRU MAI MULTE DETALII

WTA a anunţat prin intermediul contului de Twitter că Simona Halep nu va mai participa la turneul de la Doha, a cărui ediţie o câştigase anul trecut. În această situaţie, următoarea posibilă competiţie la care ar putea evolua este Indian Wells, programat între 11 şi 22 martie, în 2014 ajungând până în semifinale.

De altfel, românca oferise câteva detalii despre starea sa cu câteva ore înainte de anunţul făcut de WTA, care sugerau că se va retrage: „Sunt obosită, foarte obosită. Am dureri peste tot, dar este normal. Am avut meciuri grele şi duminică voi urma un din nou un tratament. Totul mă doare, coastele, glezna, dar sper că voi fi bine săptămâna viitoare şi că mă voi recupera rapid. Nu sunt sigură acum şi nu pot spune (n.r. participarea la turneul de la Doha). Va trebui să mă relaxez şi să văd săptămâna viitoare“. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite