Simona Halep s-a relaxat alături de cămile înainte de turneul de la Dubai. „Simt o mică presiune înainte de start!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO dolcesport.ro
Simona Halep FOTO dolcesport.ro

Simona Halep a avut câteva momente de relaxare înainte de a lua startul la turneul din Dubai, competiţie la care este cap de serie nr. 1.

Potrivit noului clasament WTA, Simona Halep a căzut pe locul 4 în lume, fiind depăşită de cehoaica Petra Kvitova din cauză că i s-au scăzut punctele câştigate anul trecut la Doha. Simona are, însă, şansa de a recupera aceste puncte în această săptămână, când va participa la turneul de la Dubai, o competiţie mult mai importantă decât cea de la Doha, atât din punct de vedere al premiilor financiare, cât şi al punctelor WTA.

Înainte de a intra în concurs, favorita principală a competiţiei din Emirate a avut timp să meargă în deşert pentru a se întâlni cu cămilele, alături de care a făcut fotografii. Românca a recunoscut că are emoţii, deoarece acest turneu este unul foarte important în circuitul WTA, dar rămâne încrezătoare în şansele ei.

"Cred că toată lumea încearcă să mă învingă acum pentru că sunt în top zece. Nu s-a schimbat nimic, fac ce făceam şi înainte, când eram în top 50 şi am încercat să joc un tenis mai bun decât cei peste mine în clasament. Orice meci e dificil la acest nivel şi toată lumea îşi apară şansa. Accidentarea Serenei a deschis acest turneu, acum oricine din top zece, din top 15, poate să-l câştige. 

Sunt încrezătoare, pot să spun că eu cred în şansa mea, dar tot trebuie să abordez fiecare partidă în parte pentru a vedea cât de departe pot să merg. Primul tur e cel mai greu în orice turneu şi trebuie să am grijă. Pot să spun că simt puţină presiune, dar nu vreau să mă gândesc la asta. Tragerea la sorţi e bună. Dacă eşti cap de serie, nu ai motive să fii dezamagită. Orice turneu e important, dar acesta este un turneu mare, un turneu cu greutate, deci dacă o să-l câştig o să am o mai mare încredere", a spus Halep, conform dolce-sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite