FOTO Simona Halep s-a calificat în optimile de la Indian Wells. Primele reacţii şi cine e următoarea adversară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (3 WTA) şi-a asigurat prezenţa în optimile de finală de la Indian Wells, după ce a învins-o pe americanca Varvara Lepchenko (31 WTA), luni, scor 6-1, 3-6, 6-1.

Presa internaţională, despre calificarea Simonei Halep în optimile Indian Wells

Partida a durat aproximativ două ore şi 15 minute şi, în urma acestei victorii, Simona Halep îşi va păstra a treia poziţie în ierarhia mondială a tenisului feminin. În ediţia precedentă a acestui turneu, românca a juns până în penultimul act. 

„A fost un meci greu, iar ea a jucat bine. Anul trecut a fost cald afară, dar de fiecare dată este greu să joc împotriva ei pentru că este stângace. Sunt bucuroasă că am putut să lupt până la final pentru fiecare minge. I-am auzit pe suporterii mei şi le mulţumesc că au venit să mă sprijine. Sunt fericită că sunt aici şi încerc să joc cel mai bun tenis al meu“, a fost cea dintâi declaraţie a conaţionalei noastre.

În următoarea fază a competiţiei, Simona Halep se va duela cu jucătoarea cehă Karolína Pliskova (15 WTA). Cele două s-au mai întâlnit o dată, chiar în finala turneului câştigat de româncă anul acesta, în februarie, la Dubai. Atunci, a treia cea mai bună jucătoare la nivel mondial s-a impus în două seturi. scor 6-4, 7-6. Trei dintre principalele favorite pentru câştigarea trofeului au fost eliminate, respectiv Agnieszka Radwańska (8 WTA),  Ekaterina Makarova (9 WTA) şi Lucie Šafářová (11 WTA).

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală al turneului de la Indian Wells

Indian Wells 2015. Victor Hănescu, Raluca Olaru şi Monica Niculescu au părăsit turneul american. Halep s-a calificat în optimi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite