Simona Halep, relaxare înainte de meci: a probat pălării şi a personalizat o bijuterie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO Facebook Visit Singapore
Simona Halep FOTO Facebook Visit Singapore

Jucătoarea Simona Halep, liderul WTA, a vizitat zilele trecute Centrul Naţional de Design din Singapore, unde a probat mai multe obiecte realizate de designeri locali.

“Singapore este ca a doua mea casă… îmi plac hotelurile de aici pentru că au tot ce îţi poţi dori, dar cel mai mult ador să fac shopping”, a declarat sportiva, potrivit paginii de Facebook VisitSingapore.

La centrul de design, Halep a admirat şi probat bijuterii realizate de bijutierul local Carrie K. şi astat de vorbă cu aceasta. “Este plăcut să ştii poveştile din spatele obiectelor pe care le porţi, le dau mai mult sens”, a afirmat liderul WTA.

Halep s-a amuzat probând o pălărie: “Este minunat că sunt atât de multe opţiuni, ador asta! Eu nu port pălării, dar acum aş putea să încep să port”.

La final, sportiva şi-a personalizat o bijuterie: “Am terminat-o, prima mea bijuterie! … Este foarte plăcut să ai astfel de obiecte”, a afirmat ea.

Simona Halep se află în Singapore pentru Turneul Campioanelor, competiţie la care are programat primul meci luni, cu sportiva franceză Caroline Garcia, scrie News.ro.

.

halep
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite