Simona Halep, pusă la zid: „Face tenis pentru avere, pentru notoritate şi are limbaj de Lăcătuş. Ştie să înjure!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Performanţa Simonei Halep nu este atât de entuziasmantă pentru toată lumea, existând şi contestatari ai celei mai bune jucătoare de tenis din lume.

Unul dintre ei este realizatorul tv Radu Banciu, care nu s-a sfiit să o critice pe Halep, aşa cum a mai făcut-o şi în alte rânduri. "Simona Halep este numărul mondial. (...) Este un paradox să devii lider mondial după un turneu pe care îl pierzi. Este ridicol să devii numărul unu într-un sport în care nu ai câştigat niciodată nimic, dar aşa sunt clasamentele în lumea de astăzi. Performanţele ei nu o ridică la nivelul unei campioane. Noi nu comentăm aici din perspectiva sentimentalismului. Dacă fata asta era născută la Taibei, nu interesa pe nimeni din România. Noi vorbim de ea doar sub atributul că ne aparţine, că este româncă. Oamenii nu au decât să se îndoape cu aceste rezultate. Noi comentăm din punct de vedere al specialistului", a zis Radu Banciu.

"Nu vorbim despre un sportiv ieşit din comun. Noi nu avem atuu în niciun sport şi sigur că oamenii au nevoie de idoli. Ea nu este vreun om remarcabil, din punct de vedere sportiv. Ăsta e adevărul, nu mândria prostului de pe Internet care nu a făcut nicio performanţă în viaţă şi atunci se legitimează cu asta. E dreptul lui, dar e datoria mea să explic lucrurile aşa cum sunt", a mai zis realizatorul TV.

"Simona Halep a fost mereu ambiţioasă şi a fost întruchiparea dârzeniei pe teren, dar i-au lipsit atuurile estetice. Niciodată nu a fost o jucătoare de creaţie, de inteligenţă evidentă pe teren. De aceea o şi apostrofam cu epitetele cunoscute. Simona Halep niciodată nu a strălucit, în schimb a fost plină de îndârjire, adică puţinul pe care i l-a dat Dumnezeu l-a exploatat cât a putut. Însă niciodată nu a excelat la aceste capitole şi de aceea nu va fi o jucătoare mare. Nu are mental de divă, de Şarapova, de Serena. La Simona Halep, mentalul nu există. Când va da peste o jucătoare de excepţie, va lua bătaie. Ea nu a progresat. Simona Halep face tenis pentru avere, pentru notorietate, pentru a-şi umple zilele cu ceva. Ai văzut care este limbajul ei. Limbaj de Gică Popescu, de Hagi, de Lăcătuş. Ştie să înjure un pic pe teren, ştie să facă un pic de scandal. Nu ştie să se dozeze din punct de vedere mental. Simona Halep nu are cultura tenisului", a mai spus Radu Banciu la B1 TV, citat de DC News.

ANALIZĂ Cum tratează manualul de Educaţie Fizică şi Sport tenisul, singurul sport individual în care România are un lider mondial

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite