Simona Halep a spus adio turneului WTA de la Paris, după ce a fost învinsă de o jucătoare clasată pe locul 62 mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a pierdut meciul din manşa inaugurală a turneului WTA de la Paris disputat împotriva jucătoarei franceze Kristina Mladenovici. Românca a cedat în două seturi, scor 6-7, 4-6.

Halep a fost de nerecunoscut în primul meci al anului disputat în Europa. După o prestaţie de vis la Australian Open, unde s-a oprit în sferturile de finală, românca n-a fost în apele sale la Paris, unde a fost învinsă de reprezentanta gazdelor, Kristina Mladenovici, scor 6-7, 4-6. 

În primul set, Simona a jucat cap la cap cu adversara ei până în tie-break, când şi-a pierdut luciditatea şi a făcut mai multe greşeli neforţate. Compatrioata noastră nu a avut replică la jocul tăios al franţuzoaicei, care, impulsionată şi de spectatori, a înclinat balanţa în favoarea sa. Setul al doilea a fost echilibrat până la 4-4, moment în care Halep şi-a pierdut serviciul, iar Mladenovici a servit şi a câştigat disputa.

Cel mai probabil, oboseala acumulată după participarea la primul turneu de Grand Slam al anului şi diferenţa mare de fus orar au făcut ca Simona să aibă o evoluţie ştearsă şi să piardă în faţa unei jucătoare clasate abia pe locul 62 în clasamentul WTA.

Înainte de startul competiţiei, Halep a fost considerată de organizatori a cincea favorită a turneului parizian dotat cu premii în valoare totală de 710.000 de euro. Pentru prezenţa pe tabloul principal de la Paris, cea mai bună jucătoare din România a momentului va primi 5.073 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite