Simona Halep nu vrea să piardă cel mai important om din cariera ei: „Îmi place de el, e diferit faţă de români“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep va juca azi cu Madison Keys, în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, şi ar putea da peste Angelique Kerber în sferturi.

După meciul cu câştigat cu Kiki Bertens, Simona a vorbit despre posibilitatea să-l piardă pe Darren Cahill, unul dintre cei mai apreciaţi antrenori din circuit, care ar fi curtat de nume grele din tenisul masculin. Simona a spus că-l apreciază enorm şi a detalitat în cadrul unui interviu pe care i l-a acordat Martinei Navratilova. “Sunt fericită că lucrez cu Darren, am început de anul trecut de la Indian Wells. Îmi place cum explică, e foarte relaxat, are o mentalitate diferită faţă de români. Are încredere în mine, îmi spune că pot să fiu printre cele mai bune şi lucrez mai bine cu el, sunt mai motivată şi mai profesionistă”. 

Ce a mai spus Simona
@ Am venit foarte devreme la Londra, m-am antrenat mult pe iarbă. A fost mai bine, cred, că n-am jucat niciun meci oficial până la Wimbledon pe iarbă.
@ Accidentarea la tendonul lui Ahile? Sunt zile în care simt durere, altele în care nu simt nimic. E ciudat. Nu pot spune că sunt sută la sută, dar când intru pe teren sunt pregătită total.
@ Încerc să fiu mai agresivă, să urc mai mult la fileu. Trebuie să fiu puternică pe picioare, pentru că atunci când mă mişc bine simt că domin jocul.
@ Lucrez la serviciu în fiecare zi, cred că sunt mai puternică. La retur de asemenea  lucrez foarte mult, pentru că sunt tot mai multe jucătoare care servesc bine de tot.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite