Simona Halep, o nouă decizie radicală! Schimbarea care îi poate influenţa decisiv viitorul carierei

Simona Halep, o nouă decizie radicală! Schimbarea care îi poate influenţa decisiv viitorul carierei

După despărţirea de antrenorul Darren Cahill, cea mai bună jucătoare de tenis a României a făcut încă o mutare surprinzătoare.

Simona Halep a decis să îşi schimbe modelul de rachetă cu care a evoluat constant din 2015 şi până în acest sezon. 
 
Sportiva din Constanţa a hotărât să renunţe la modelul Burn 100 CV şi va juca de acum înainte cu noua rachetă Blade v8 de la Wilson,  pe care l-a testat şi la turneele din SUA din ultima perioada, anunţul fiind făcut pe contul de Twitter al firmei de echipament sport. 
 
”Instinctul este totul. Simona Halep, în mediul său natural”, a fost descrierea fotografiei în care dubla câştigătoare de Grand Slam îşi prezintă noua rachetă, postată pe reţeaua de socializare a celor de la Wilson.
Preţul unei rachete Blade 98 16×19 v8.0 sau Blade 98 18×20 v8.0 este de 229 de dolari, în timp ce Blade 98 100L v8.0 şi Blade 104 v8.0 costă câte 219 dolari. 
 
Prima întrecere la care Halep va fi prezentă pe tabloul principal urmează să fie cea de la Indian Wells, turneul WTA 1000 din SUA care va avea loc între 6 şi 17 octombrie. Imediat după terminarea acestuia, 18 şi 24 octombrie, Halep intenţionează să ia startul la Kremlin Cup - Moscova, Rusia (WTA 500), după care, între 25 şi 31 octombrie românca speră să onoreze turneul WTA 250 Transylvania Open - Cluj-Napoca.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările