Simona Halep la Miami: românca s-a calificat în sferturile turneului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep n-are timp de odihnă la Miami. După ce vineri a jucat în turul II, la simplu, sâmbătă, în primul tur, la dublu, iar duminică a întâlnit-o pe Camila Giorgi, în turul III, constănţeanca de 23 de ani a învins-o pentru prima oară pe Flavia Pennetta în ceea ce a reprezentat a patra confruntare dintre cele două jucătoare.

UPDATE Simona Halep a trecut în două seturi, 6-3, 75, de italianca Flavia Pennetta şi va da piept cu americanca Sloane Stephens (locul 45 WTA) în sferturile turneului de pe tărâm american. 

Simona Halep mai are trei paşi până la finala turneului de la Miami. În optimi, ea va avea parte de o confruntare cu Flavia Pennetta (Italia, 23 WTA), o adversară de la care n-are amintiri plăcute, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Organizatorii turneului de la Miami au şi stabilit deja când va avea loc partida Halep - Penneta din optimi. Acesta e considerat meciul-vedetă şi, drept urmare, va fi ultimul de pe terenul central. Astfel, va începe nu mai devreme de ora patru dimineaţă, în noaptea de luni spre marţi. Meciul va fi transmis de postul Dolce Sport.

Dacă va trece de Pennetta, atunci Halep va juca împotriva învingătoarea meciului dintre Sloane Stephens (SUA, 45 WTA) - Belinda Bencici (Elveţia, 34 WTA). Cu prima a jucat de patru ori, bilanţul fiind 2-2. Cu Bencici a jucat o dată, câştigând, în 2014, la Wimbledon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite