Simona Halep la Miami: Dolce Sport va transmite un meci cât o finală. Cine vor fi comentatorii duelului Halep – Williams

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep vs Serena Williams, în semifinala Miami Open FOTO Colaj AP
Simona Halep vs Serena Williams, în semifinala Miami Open FOTO Colaj AP

Turneul de la Miami la feminin a fost transmis în România de Dolce Sport, iar canalul companiei Telekom se pregăteşte, în noaptea de joi spre vineri, pentru un spectacol de zile mari.

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Miami, iar iubitorii sportului alb vor avea parte de confruntarea pe care au ratat-o, la Indian Wells, după ce Serena Wiliams a abandonat, invocând probleme medicale.

De această dată însă, liderul mondial e într-o formă foarte bună, după cum a mărturisit şi ea, şi abia aşteaptă revederea cu Halep, în condiţiile în care ultimul duel dintre cele două a fost, în Singapore, în finala Turneului Campioanelor, în octombrie 2014. Atunci, americanca s-a impus cu 6-3, 6-0. A fost revanşa luată de Serena pentru înfrângerea suferită în faza grupelor, atunci când Simona a spulberat-o cu 6-0, 6-2.

Anterior, Halep şi Williams au mai jucat de trei ori şi, de fiecare dată, s-a impus jucătoarea numărul 1 WTA:

*2011 – Wimbledon, turul II – Victorie Williams cu 3-6, 6-2, 6-1

*2013 – Roma, semifinale – Victorie Williams cu 6-3, 6-0

*2013 – Cincinnati, sferturi – Victorie Williams cu 6-0, 6-4 

În noaptea de joi spre vineri, de la ora 04.00, Halep şi Williams se vor înfruna pentru a şasea oară în circuitul WTA, iar meciul va fi televizat de Dolce Sport. Comentariul va fi asigurat de cuplul Costin Cavaşi şi Pompiliu Constantin.

Prima semifinală, tot pe Dolce Sport

Halep – Williams va fi a doua semifinală de la Miami. Prima va fi disputată de Carla Suárez Navarro (Spania, 12 WTA) şi Andrea Petkovici (Germania, 10 WTA). Şi această întâlnire va fi televizată, în direct, de Dolce Sport, joi, începând cu ora 20.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite