Simona Halep a mărturisit care sunt planurile ei pentru perioada următoare. Ce are de gând să facă liderul WTA

Simona Halep a mărturisit care sunt planurile ei pentru perioada următoare. Ce are de gând să facă liderul WTA

Simona Halep

Simona Halep a încheiat destul de rapid conturile la Wimbledon, fiind eliminată în turul al treilea de taiwaneza Su Wei Hsieh.

Ştiri pe aceeaşi temă

Halep s-a declarat obosită după prima jumătate a acestui an şi a declarat că are nevoie de o vacanţă pentru a-şi încărca bateriile: "Am fost obosită poate pentru că am avut multe meciuri grele la Paris. Sunt obosită şi mental, dar cred că am avut şase luni în care am jucat foarte bine. A fost multă presiune şi tensiune asupra corpului meu. Nu spun că nu m-am putut concentra pentru că am câştigat un turneu de Mare Şlem. E cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în carieră. Dar cu atâta energie am mai rămas pentru Wimbledon, după atâtea luni. Acum voi încerca să uit de acest turneu, de acest meci, pentru că este o înfrângere dureroasă, dar viitorul arată bine. Faptul că sunt campioana de la Roland Garros e foarte frumos. A venit momentul să mă bucur de vacanţă. Am nevoie de o săptămână-două în care să fac orice în afară de tenis, căruia i-am dat totul în ultimele şase luni. Vreau să mă răsfăţ, să fiu o fată normală şi să mă bucur de viaţă", a declarat Simona după eliminarea de la Londra.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: