Simona Halep lucrează de doi ani cu un pshiholog. Care este motivul pentru care a apelat la acest refugiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumincă seara, în cadrul emisiunii Garantat 100%, Simona Halep a vorbit despre cum încearcă să compenseze faptul că este o persoană mai emotivă

“Lucrez cu o doamnă psiholog de aproape doi ani şi m-a învăţat nişte exerciţii pentru a trece peste aceste stări. M-a ajutat să mă accept aşa cum sunt, chiar dacă sunt o persoană emotivă, şi din momentul acela am început să îmi controlez emoţiile pe teren. Am început să mă preţuiesc mai mult ca persoană, să mă apreciez mai mult când fac lucruri bune şi atunci când fac greşeli să le accept. Acum acceptând greşeala mi-e mai uşor să mă preţuiesc”, a spus Simona. 

Cea mai bună jucătoare de tenis a României a vorbit şi despre ce reprezintă pentru ea Ion Ţiriac. “Este toate la un loc, mentor, sfătuitor, supraantrenor... În primul rând este prieten, un om de suflet. Nu are un rol specific în cariera mea. Este alături de mine, îmi dă sfaturi şi lecţii de viaţă foarte importante”.

Simona Halep a mai menţionat că vrea ca Virginia Ruzci, cu care colaborează de aproximativ zece ani, să îi fie manager până la încheierea carierei.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite