Simona Halep la Miami. „Visez la un Grand Slam”. Începe turneul contra jucătoarei Nicole Vaidisova, fostă semifinalistă la Roland Garros

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a fost asaltată de ziarişti la Miami, turneu la care va debuta vineri cu Nicole Vaidisova, din Cehia.

Favorită 3 la Miami, dar şi una dintre cele mai autorizate jucătoare la atacarea poziţiei de lider mondial, deţinută de peste doi ani de americanca Serena Williams, Simona Halep a fost asaltată de ziarişti. Tuturor le-a răspuns cu zâmbetul pe buze, răspunzând mai multor probleme la ordinea zilei.
Despre ocuparea locului 1 WTA. „Când Serena e numărul 1, e greu să te gândeşti să ajungi lider mondial. Totuşi, am încredere că pot câştiga mai multe titluri şi pot atinge un clasament mai bun”, a încheiat Halep.
Despre Serena Williams. ”Serena e foarte puternică, e o campioană adevărată şi este la cel mai înalt nivel de mulţi ani. Ştie cum să treacă peste fiecare situaţie dificilă. O admir mult şi am învăţat multe lucruri de la ea”.
Despre o semifinală cu Serena la Miami: ”După primul meci de la Indian Wells i-amm spus antrenorului meu că abia aştept să joc cu Serena în semifinale, dar partida nu a mai avut loc din cauza accidentării ei. Chiar vreau să joc împotriva ei de cât mai multe ori, pentru că devin mai puternică cu fiecare meci pe care îl disput cu ea”.
Despre visul ei în tenis. ”Pot spune că sunt gata pentru a obţine un titlu de Grand Slam, pentru că deja am câştigat un turneu care este aproape la fel ca un Grand Slam. Dar, totuşi sunt foarte departe de asta şi vreau să rămân foarte concentrată. Visul meu e să câştig un titlu de Mare Şlem, nu ştiu dacă se va întâmpla asta în viaţa aceasta. Dar vreau să muncesc tare în fiecare zi pentru a câştiga un Grand Slam”.
Despre viitoarele adversare.”Nu mai sunt tânără. Sunt deja bătrână, sunt obişnuită să fiu în top, am deja un an acolo, am experienţă şi mă simt gata pentru a juca împotriva oricui la orice turneu”.

Simona Halep va debuta vineri la Miami contra sportivei cehe Nicole Vaidisova, 25 de ani. Aceasta a avut o adolescenţă prodigioasă în tenis, jucând semifinale la Australian Open (2007) şi Roland Garros (2006) şi ajungând până pe locul 7 în lume pe când avea doar 18 ani. În 2010, dupoă o serie de acicdentări, ea s-a retras, spunând că nu mai e interesată de tenis! A revenit în circuit la sfârşitul lunii septembrie a anului trecut. 

Rivalele o ridică în slăvi
Ana Ivanovic (6 WTA) şi Agnieszka Radwanska (8 WTA), două dintre rivalele Simonei Halep, au ridicat-o în slăvi pe Simona Halep, aceasta fiind cea mai bună dovadă că a devenit o forţă în circuit. „Să joci împotriva ei este întotdeauna o bună provocare. Nu îţi dă puncte gratis şi este o mare luptătoare. Ea poate avea o mare carieră”, a declarat Radwanska despre Halep. La rândul ei, Ana Ivanovic a spus despre jucătoarea noastră: „Este o mare sportivă şi vede bine jocul. Este foarte greu să joci împotriva ei, pentru că nu comite foarte multe greşeli”.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite