Simona Halep joacă astăzi, de la ora 15.30, în turneul de la Hertogenbosch

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep a fost învinsă de Maria Şarapova în cadrul finalei de la Roland Garros FOTO AFP
Simona Halep a fost învinsă de Maria Şarapova în cadrul finalei de la Roland Garros FOTO AFP

Tenismena româncă Simona Halep (3 WTA) joacă în această după-amiază, începând cu ora 15.30, cu Olga Govorţova (110 WTA) din Belarus, în cadrul turneului feminin de la 's-Hertogenbosch (Olanda), dotat cu premii în valoare de circa 250.000 de dolari.

Acesta este primul meci al Simonei Halep după finala extraordinară de la Roland Garos, disputată cu Maria Şarapova.

Jucătoarea româncă s-a mai întâlnit de trei ori până în prezent cu Olga Govorţova, Simona Halep impunându-se fără probleme de fiecare dată. Cel mai recent meci dintre cele două a avut loc în urmă cu un an în cadrul competiţiei Wimbledon.

De asemenea, Halep este favorita competiţie, deoarece anul trecut aceasta a câştigat turneul WTA olandez. Sportiva din Constanţa este singura reprezentantă a României rămasă în această competiţie, după ce jucătoarele Irina Begu şi Raluca Olaru au părăsit proba de dublu încă din faza inaugurală.

Partida dintre jucătoare româncă si Olga Govorţova, care va putea fi urmarită la Digi Sport 1, este programată de la ora 15.30, însă aceasta ar putea fi întârziată în cazul în care meciul dintre Mathieu şi Fernando Verdasco se va prelungi.

Simona Halep se menţine pe locul 3 în clasamentul mondial WTA, în faţa sa fiind doar Serena Williams (SUA) şi Na Li (China).


Citeşte şi:

Simona Halep şi-a aflat adversara din turneul olandez 's-Hertogenbosch

Simona Halep (3 WTA) va debuta în competiţia olandeză 's-Hertogenbosch cel mai probabil marţi, în primul tur al turneului, în cadrul căruia o va întâlni pe Olga Govorţova (109 WTA).

Votată masiv, dar învinsă de Şarapova. Halep, procente uriaşe, însă jucătoarea lunii mai a fost desemnată rusoaica. WTA şi-a a explicat alegerea

Simona Halep a avut un parcurs senzaţional în ultimele săptămâni, a urcat pe locul 3 în lume şi a jucat două finale WTA importante. Iar cum succesul atrage automat şi apreciere, „HalepMania“ a cuprins România. Drept dovadă şi audienţa înregistrată de finala de la Roland Garros, cel mai vizionat meci de tenis feminin din istoria Eurosport!

Simona Halep sau cultul muncii

După stingerea euforiei pricinuite de prima prezenţă românească într-o finală de Mare Şlem după 34 de ani se pot vedea foarte limpede multe lucruri interesante.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite