Simona Halep, jignită grosolan: „Ea, săraca, n-a învăţat nici să citească şi să scrie. Un copil de clasa a doua se exprimă mai bine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a avut parte de cuvinte grele, chiar dacă performanţele sportive pe care le are sunt practic imposibil de contestat.

Cel care a pus-o la zid este acealaşi Radu Banciu, realizatorul tv care nu ratează nicio ocazie să o jignească. Acesta a comentat o afirmaţie a Simonei Halep, făcută după victoria Monicăi Niculescu în faţa Mariei Şarapova. 

„E o victorie mare şi o felicit din suflet, chiar i-am trimis un mesaj. M-am bucurat mult să văd că a reuşit şi ea. Aşa cum am mai spus, Şarapova a fost un nume mare în tenis şi mereu când jucam contra ei chiar ne dorim să câştigăm. Şi eu am făcut-o anul trecut pentru prima dată şi mă bucur că şi Monica a făcut-o”, a spus Halep.

După care a urmat discursul lui Radu Banciu, citat de mondonews.ro:

„Este superba declaraţie a Simonei Halep preluată de cei de la Digi Sport. E adevărat că ţi se face ruşine când citeşti aşa ceva, dar acesta este bunul nostru naţional. Aşa este. (…) Un copil de clasa a doua se exprimă mai bine. Această frază, în orice caz, este de tipul lui Gheorghe Hagi, de tipul Gigi Becali, chiar”

„Poate se exprima mai bine în engleză. Nu ştiu de ce nu i-o fi scris Monicăi Niculescu în engleză că amândouă se plimbă prin circuitul ăsta suficient încât să manevreze engleza de WhatsApp. Sau poate că nici măcar acolo nu au un pic de şcoală. Dar, oricum, să faci din aşa ceva un bun naţional, să te isterizezi pentru asta… Nu vă daţi seama, totuşi, cam ce departe suntem de lumea reală? Ce ipocrizie…”

„Deci noi, ridicolii acestei lumi, făceam din fata asta o icoană, bă, a societăţii. Asta este sigla noastră. (…) Noi cu asta ne mândrim, cu fata asta. Este tot ce avem mai bun în ţară. Fiţi serioşi! Sunt oameni care ar merita atenţie. (…). Ea, săraca, n-a învăţat nici să citească şi să scrie. (…) Sigur, neavând pe nimeni în sport, ne agăţăm şi noi de cine putem. Este ridicol, bă! (…) Nu se poate”.

FOTO Cum arată Simona Halep în noul echipament Nike, pe care l-a îmbrăcat pentru prima dată

 VIDEO Cum s-a prezentat Simona Halep la petrecerea jucătoarelor de la Doha

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite