Simona Halep intră în istoria tenisului! Nimic nu o mai poate împiedica pe cea mai bună jucătoare a lumii să obţină o nouă performanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep va juca săptămâna viitoare la Moscova şi indiferent de ce va face acolo va bifa o performanţă fabuloasă.

Principalele urmăritoare din clasamentul WTA şi cele care o pot detrona din fruntea clasamentului din 2018, Angelique Kerber şi Caroline Wozniacki, nu vor lua startul la turneul de la Moscova şi nici nu au solicitat wildcard pentru cel din Luxemburg. În acest context, Simona Halep nu mai poate pierde prima poziţie a clasamentului în acest an şi va intra în istoria tenisului.

Este sigur că Simona va pătrunde în Top 10 în ierarhia jucătoarelor cu cele mai multe săptămâni petrecute în fruntea clasamentului WTA. Astfel, peste două săptămâni, Halep o va depăşi pe Victoria Azarenka, cea care a fost cea mai bună jucătoare de tenis timp de 51 de săptămâni.

Prima în acest top este legendara Steffi Graf (377 săptămâni), aceast fiind urmată de Martina Navratilova (332 săptămâni) şi Serena Williams (319 săptămâni). Simona Halep a ajuns la săptămâna cu numărul 49 în fruntea clasamentului WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite