Simona Halep la Indian Wells: meci cu Serena Williams în semifinale. Ce spune numărul 1 mondial: „Acum ştiu la ce să mă aştept de la Simona”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep şi Serena Williams se vor întâlni în semifinalele turneului de la Indian Wells. Va fi a 6-a întâlnire dintre cele două, iar americanca o conduce pe Simona cu 4-1.

Simona Halep a trecut de Carla Suarez Navarro în sferturi, iar Serena Williams de Timea Bacsinzky, jucătoarea din Elveţia ce venea după 15 victorii la rând. A fost 7-5, 6-3 pentru numărul 1 mondial, care va da piept în semifinale cu numărul 3 mondial într-un meci ce va avea loc vineri. 

Va fi cea de-a 6-a întâlnire directă dintre Simona Halep şi Serena Williams. Cele două s-au întâlnit cel mai recent la Turneul Campioanelor, de la finalul anului trecut, când Halep a câştigat în grupe cu 6-0, 6-2, dar a pierdut finala cu 6-3, 6-0.

"Acele două meciuri au fost diferite. Cu ce rămân eu din ele, este că ştiu că trebuie să fiu pregătită. Mă aştept ca Simona să joace incredibil. Nu cred că înaintea primului meci din Singapore eram pregătită de aşa ceva. Acum ştiu la ce să mă aştept de la ea", a afirmat Serena Williams. 

Numărul 1 mondial a revenit la Indian Wells după o pauză de 15 ani. 

Rezumatul partidei dintre Simona Halep şi Carla Suarez Navarro

Trei lovituri de excepţie reuşite de Halep înaintea confruntării cu Serena Williams. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite