Simona Halep, desemnată cap de serie numărul 6 la Indian Wells. Adversarele româncelor în primele tururi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni, 3 martie, a debutat în America unul dintre cele mai importante turnee din circuitul tenisistic internaţional, Indian Wells. Pe tabloul feminin, România va avea patru reprezentante, printre care şi Simona Halep.

Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Alexandra Cadanţu sunt cele patru românce care ne vor reprezenta la Indian Wells. Dintre ele, Halep este creditată de organizatori cu cele mai mari şanse pentru câştigarea turneului dotat cu premii totale de 5.946.740 de dolari.

Halep, cea mai bine clasată româncă în topul mondial, va intra direct în turul doi, acolo unde se va duela cu învingătoarea dintre japoneza Kurumi Nara şi o altă jucătoare venită din calificări. Românca a fost desemnată a şasea favorită a turneului disputat pe pământ american.

Sorana Cîrstea este considerată a 25-a favorită a turneului şi nici ea nu va evolua în primul tur, fiind calificată din oficiu în turul secund, unde se va duela cu învingătoarea dintre Andrea Petkovic (Germania) şi o altă jucătoare venită din calificări.

Monica Niculescu, locul 62 WTA, va da piept în primul tur cu Marina Erakovic din Noua Zeelandă (locul 63 WTA), în vreme ce Alexandra Cadanţu, locul 59 WTA, se va duela pentru un loc în turul secund cu Coco Vandeweghe (locul 108 WTA) din America.

Indian Wells se desfăşoară între 3 şi 16 martie, în California. La acest turneu nu va participa liderul clasamentului mondial, Serena Williams, care a avut în trecut un conflict cu fanii americani pe motive rasiale.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite