Simona Halep a început cu dreptul la Sofia: victorie cu Pavlyuchenkova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO Reuters
Simona Halep FOTO Reuters

Simona Halep a câştigat fără emoţii prima partidă din Turneul Campioanelor de la Sofia. Constănţeanca a trecut de rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, scor 6-3, 6-3, şi mai are nevoie de o victorie pentru a ajunge în semifinale.

Simona Halep a făcut un prim pas important în tentativa ei de a cuceri Turneul Campioanelor de la Sofia. Ea a câştigat partida de marţi seara în faţa rusoaicei Anastia Pavlyuchenkova, scor 6-3, 6-3.

Simona sa desprins repede în primul set, la 3-1, însă oponenta ei a avut o tresărire de orgoliu şi a reuşit să-şi recupereze breakul: 3-3. De aici încolo, a urmat un "marş" al Simonei, care a câştigat şase jocuri la rând, distanţându-se la 6-3, 3-0! Apoi, Halep a închis meciul la 6-3, 6-3!

HALEP POATE CUCERI UN MILION DE DOLARI

În celălalt meci din grupa Simonei, Maria Kirilenko s-a retras în timpul confruntării cu Alize Cornet şi va fi înlocuită cu Elena Svitolina (Ucraina, locul 40 mondial). Aşadar, Simona mai are de juca contra Svitolinei şi a lui Alize Cornet. Dacă mai câştigă unul dintre aceste meciuri, ea va ajunge, practic, în semifinale. 

În grupa "Sredets", Ana Ivanovici a trecut cu 6-0, 6-2 de Pironkova. 

1 oră şi 8 minute a durat meciul Halep - Pavlyuchenkova

4-0 e scorul întâlnirilor directe dintre Simona şi Anastasia

Simona Halep o va întâlni astăzi, de la ora 19.00, pe Alize Cornet, pentru calificarea în semifinale. Până acum, jucătoarea din Franţa o conduce cu 1-0 pe Simona Halep în meciurile directe. Meciul de care vorbim a avut loc în 2011, de atunci românca a progresat enorm. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite