Simona Halep, încântată de venirea noului antrenor: „Eu l-am vrut de mai demult, dar atunci nu s-a putut“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep îşi consumă ultimele zile de vacanţă, urmând ca de luni să joace în China, mai întâi la Wuhan, apoi la Beijing.

Vor fi primele turnee în care Simona va fi asistată de cel mai nou membru al staffului ei, Andrei Pavel, iar jucătoarea de pe locul 2 WTA pare foarte încântată de asta. "Nu mai ştiu exact când mi-a venit ideea, dar am avut o discuţie cu Darren (n.r. Cahill) şi amândoi am spus că este cea mai bună variantă şi că ne-am dori să facă parte din echipa noastră. Mă bucur mult că a acceptat, eu l-am mai întrebat mai demult, dar toate lucrurile în viaţă depind de timing; acum a fost momentul potrivit, atunci nu s-a putut", a dezvăluit Simona pentru Digi Sport.

Andrei Pavel a ţinut să demonteze speculaţiile potrivit cărora venirea sa în echipa Simonei înseamnă un semnal că în viitorul apropiat aceasta va renunţa la Darren Cahill.

"Simona îl are pe Darren ca antrenor şi au făcut o treabă extraordinară. Darren e un antrenor cu o experienţă incredibilă, am jucat şi eu contra jucătorilor lui. Prima dată cu Hewitt, a doua oară cu Agassi. Doi jucători care au fost pe locul 1 mondial. Sperăm să fie şi al treilea si eu sunt aici s-o ajut pe Simona cu tot ce am eu mai bun", a precizat "Cneazul".

Anul trecut, Halep a ajuns până în semifinalele turneului de la Wuhan, unde a fost învinsă de Petra Kvitova.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite