Simona Halep impresionează la Australian Open: „I-aş acorda o notă aproape de 10”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, a doua cea mai bună jucătoare din lume FOTO Arhivă personală/Facebook
Simona Halep, a doua cea mai bună jucătoare din lume FOTO Arhivă personală/Facebook

Calificarea Simonei Halep în sferturile de finală de la Australian Open i-a adus o serie de laude de la oameni din lumea tenisului.

Invitat la emisiunea „Digi Sport Matinal”, antrenorul Simonei Halep (2 WTA), Artemon Apostu-Efremov, a comentat prestaţia din cel mai recent meci al jucătoarei sale: „I-aş acorda o notă aproape de 10. Ar fi fost un 10 clar fără acele două game-uri în care a scăzut ritmul. Simona a terminat cu 21 de lovituri câştigătoare, e un număr destul de bun. Elise a jucat mereu cartea ofensivă, a încercat să fie foarte agresivă, ştia că nu are altă şansă în faţa Simonei. 

A fost mai agresivă decât am fi crezut, jucătoarele adoptă cartea asta contra Simonei. Simona e pregătită, are capacitate foarte mare de adaptare, simte jocul şi reacţionează ca atare. E meritul Simonei, a stat conectată tot timpul, a ştiut să lupte. A fost un meci foarte bun, de calitate, Simona a fost foarte puternică şi a reuşit să îi ţină piept. Simona poate să joace mai variat, asta s-a văzut, a şi servit foarte bine”.
După victoria în faţa belgiencei Elise Mertens (18 WTA), scor 6-4, 6-4, Simona Halep se va lupta, pentru un loc în semifinale, cu jucătoarea estonă Anett Kontaveit (21 WTA). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite