„Simona Halep, o imitaţie perfectă a lui Nadal“. Laude la adresa româncei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a avut un an 2014 de excepţie, în care laudele la adresa ei au fost pe măsura rezultatelor obţinute la turnee.

Americanii de celebrul portal Bleacher Report spun că Simona este cea mai bună tânără jucătoare."Picioarele şi mâinile iuţi îi oferă o combinaţie puternică de mişcare pe teren şi lovituri defensive. Halep returnează continuu cele mai bune lovituri ale adversarului, iar simţul său de anticipaţie este cel mai bun din circuitul WTA", este caracterizarea făcută Simonei, care conduce în top. Ea este urmată de Eugenie Bouchard (Canada), a treia este elveţianca Belinda Bencic, a patra e considerată Garbine Muguruza (Spania), iar pe locul al cincilea a fost poziţionată americanca Madison Keys.

Bleacher Report consideră că Halep este construită perfect pentru zgură, iar la Roland Garros a oferit o "imitaţie perfectă a lui Rafael Nadal (foto jos), ajungând până în finală fără a pierde vreun set. A întâlnit-o apoi pe Maria Sharapova şi cele două au produs unul dintre cele mai bune meciuri ale anului şi o finală legendară de Grand Slam". 

Rusoaica a câştigat atunci cu 6-4, 6-7 (5), 6-4, dar a avut nevoie de peste trei ore pentru a o învinge pe Halep.

Spaniolul Rafael Nadal ocheste mingea în meciul contra japonezului Kei Nishikori la turneul de tenis Madrid Open FOTO Reuters

VIDEO Finala Halep – Şarapova, meciul anului în turneele de Mare Şlem. Ce-au votat fanii tenisului din lumea întreagă

Simona Halep a mărturisit care este cel mai important obiectiv al său

Ciprian Marica i-a trimis un cadou Simonei Halep

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite