Simona Halep, imagini din luna de miere. S-a întâlnit în avion cu o altă mare campioană

Simona Halep, imagini din luna de miere. S-a întâlnit în avion cu o altă mare campioană

Simona Halep şi Toni Iuruc se află în luna de mieri în Bodrum, Turcia. FOTO: Facebook/Simona Halep

Simona Halep se bucură zilele acestea de o săptămână de miere alături de soţul ei, Toni Iuruc, cei doi alegând o destinaţie apropiată de România. Sportiva a fost dată de gol că merge în Turcia de campioana olimpică Simona Radiş, care s-a aflat şi ea în acelaşi avion.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep, în vârstă de 29 de ani şi Toni Iuruc , cu 12 ani mai mare s-au căsătorit miercuri, 15 septembrie, evenimentul fiind unul grandios şi stilat. După cununia civilă şi petrecerea de la malul mării, marea noastră sportivă a plecat într-o vacanţă romantică, în Bodrum, Turcia.

Destinaţia Simonei Halep şi a lui Toni Iuruc a fost dezvăluită de Simona Radiş, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în proba de dublu vâsle, alături de Ancuţa Bodnar. „Ce coincidenţă... Acelaşi nume, acelaşi avion”, a scris Simona Radiş, potrivit DigiSport.ro. Simona Radiş îşi petrece vacanţa în Bodrum, Turcia.

Citeşte mai mult pe CLICK.RO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările