Simona Halep este imaginea proiectului „Tennis Win”, o reţea socială pentru fanii tenisului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
halep

Fostul număr 1 WTA a participat, vineri, la lansarea platformei „Tennis Win”, un proiect coordonat de Gică Popescu şi despre care se doreşte să atingă o dezvolatre globală în următorii 5-6 ani,

Pe 17 septembrie s-a lansat platforma dedicată pasionaţilor de tenis – TennisWin. Alături de Simona Halep, imaginea proiectului, la evenimentul de lansare au mai participat Gică Popescu şi Ilie Năstase, doi dintre sportivii emblematici ai României şi susţinători ai TennisWin.

Simona Halep a explicat motivele pentru care a ales să facă parte din acest proiect: „Pasiunea pentru tenis şi dorinţa de a fi mai aproape de comunitatea iubitorilor de tenis m-au făcut să mă alătur proiectului TennisWin. Promovarea unei reţele sociale dedicată pasionaţilor de tenis este un lucru natural, deoarece mă identific cu această pasiune şi acest sport care m-a adus către performanţă. Este un proiect ambiţios şi sper că atât fanii mei, cât şi cei ai tenisului în general, să găsească aici acel loc special în care va fi vorba doar despre tenis. Visul meu este să sprijin copiii talentaţi şi ne-am propus ca TennisWin să facă acest lucru în următorii ani prin înfiinţarea unei Academii de Tenis (TWIN) care să sprijine copiii cu potenţial care nu au resurse pentru a ajunge la performanţă. Este nevoie să investim în sport şi în copii. Pentru mine tenisul este pasiune pură şi mereu voi da mai departe acest mesaj – faceţi sport şi faceţi ceea ce vă place! Aşa că, ne vedem pe TennisWin, iar apoi ne vedem pe teren!”, a declarat Simona. .

TennisWin Social MarketPlace este prima platformă globală dedicată exclusiv tenisului care oferă o experienţă complexă în mai toate ariile de manifestare ale acestui sport: utilizatorii au acces la o reţea de socializare proprie care le oferă contextul ideal pentru a-şi crea propria comunitate şi a-si impartasi pasiunea şi totodata pot achiziţiona produse şi servicii specifice întregului univers al tenisului. Ca şi diferenţiator faţă de alte platforme existente în acest moment, TennisWin este gândită să aducă lumea tenisului într-un singur loc - jucatori profesionisti si amatori, antrenori, terenuri, echipamente si servicii- şi să facă cât mai accesibilă întreaga experienţă legată de tenis. 

Platforma este structurată pe două direcţii – o reţea socială dedicată şi un marketplace. Iubitorii tenisului vor putea comunica între ei, vor dezbate cele mai interesante subiecte legate de tenis şi vor afla noutăţi din activitatea profesională a campioanei noastre şi a altor jucători din circuitele ATP şi WTA. 

Cu o structură asemănătoare altor platforme de socializare – Facebook, Instagram, Twitter sau LinkedIn - reţeaua socială TennisWin se va diferenţia totuşi semnificativ faţă de acestea şi nu va afişa publicitate, pentru a oferi un mediu online neagresiv şi conţinut de calitate. Monetizarea nu se va face din publicitate, ci din zona de e-Commerce şi platforma va conţine doar feed-uri legate de tenis. Utilizatorii se vor bucura de o experienţă 360 de grade: odată reveniţi de pe teren pot accesa reţeaua socială pentru a publica fotografii sau împărtăşi impresii de joc cu alţi jucători. Obiectivul pentru primul an este să devină cea mai avansată aplicaţie dedicată tenisului, cu soluţii concrete şi dorite de jucători, antrenori, manageri de terenuri de tenis şi de magazinele online specializate. 

În luna octombrie, TennisWin pregăteşte lansarea aplicaţiilor mobile în AppStore şi Google Play  şi îşi propune să ajungă pe piaţa din Europa în vara anului următor, urmând ca în următorii doi ani să îşi consolideze poziţia în Marea Britanie, Franţa, Germania, Spania, Italia, Elvetia, Suedia, Olanda, Belgia, Polonia, Austria, Grecia, Serbia, Croaţia, Rusia şi Ucraina - ţări cu tradiţie în tenis. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite