Simona Halep i-a propus lui Darren Cahill, în faţa a 9.000 de oameni, să reia colaborarea

Simona Halep i-a propus lui Darren Cahill, în faţa a 9.000 de oameni, să reia colaborarea

La finalul meciurilor demonstrative de la Sports Festival organizat la Cluj, SImona Halep a fost rugată să ţină un mic discurs.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jucătoarea născută în Constanţa nu a ratat ocazia de a le mulţumi celor 9.000 de spectatori prezenţi şi a avut un mesaj special pentru fostul ei antrenor, australianul Darren Cahill.
 
"Mulţumim Clujului pentru căldura cu care ne-a primit ca de atâtea alte ori. Vă mulţumim. Sper să jucăm în continuare aici, de ce nu şi un turneu? A fost o seară minunată. M-am simţit minunat şi pot să spun că nu am râs atâta în toată cariera mea cât am râs aici, într-o seară. E un nou început. Darren, mulţumesc ca ai venit tocmai din Australia. Te aştept înapoi în echipa mea", a spus Simona Halep

Parteneriatul dintre Simona Halep şi Darren Cahill s-a întins pe durata a trei ani, până la finalul anului trecut, perioadă în care românca a ajuns numărul 1 WTA şi a câştigat un turneu de Grand Slam. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările