Simona Halep, Horia Tecău şi Elizabeta Samara, premiaţi de Gheorghe Hagi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, Eliza Samara şi Gheorghe Hagi (foto:Hepta)
Simona Halep, Eliza Samara şi Gheorghe Hagi (foto:Hepta)

Jucătorii de tenis Simona Halep şi Horia Tecău şi sportiva Elizabeta Samara (tenis de masă) au fost premiaţi, joi, la Ovidiu, de antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul, Gheorghe Hagi, înaintea meciului cu Steaua Bucureşti din sferturile de finală ale Cupei României.

Halep, Samara şi Tecău, toţi trei născuţi în Constanţa, au primit câte un tricou al formaţiei FC Viitorul cu numărul 1 şi cu numele lor. Simona Halep şi Elizabeta Samara au fost personal la această premiere, în timp ce Horia Tecău, aflat în pregătire în Statele Unite ale Americii, a fost reprezentat de tatăl său.

"Înseamnă foarte mult această disctincţie, deoarece Hagi este idolul meu. Mă bucur că am putut veni în această seară, eram la Bucureşti, şi sper ca Viitorul să câştige. Sunt stelistă, dar nu pot renunţa la echipa lui Hagi şi la o echipă din Constanţa, oraşul meu natal. Noi cei de aici poate suntem mai talentaţi, ne dăruim pentru că venim dintr-un oraş mai mic. După Crăciun voi pleca în Australia pentru cele trei turnee de acolo, Brisbane, Sydney şi Australian Open. Îmi doresc să fiu numărul unu, dar sunt multe jucătoare care evoluează la un nivel înalt. Îmi doresc să câştig un Grand Slam în 2016, este obiectivul meu", a spus Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite