Simona Halep, în finală la Indian Wells! Cum a comentat ea abandonul Serenei: „Nu sunt nici fericită, nici tristă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO AP
Simona Halep FOTO AP

Simona Halep va juca duminică în finala Indian Wells, în care a ajuns fără să joace. Liderul american Serena Williams a declarat forfait din cauza unei accidentări la genunchi.

"E greu pentru ea că a trebuit să se retragă. Ştiu cum este când eşti accidentat. Este cu adevărat dificil să intri pe teren şi să joci. Este periculos şi trebuie să ai grijă de tine. Nu pot fi fericită, dar nu pot fi nici tristă. Vreau doar să mă gândesc că este o altă finală după ziua de mâine şi trebuie să stau concentrată şi să încerc totul duminică, pentru a câştiga titlul", a spus Halep, potrivit site-ului oficial al WTA.

Ea a precizat că îşi dorea să joace împotriva numărului 1 mondial încă de la sosirea la Indian Wells. "Am fost foarte entuziasmată când am câştigat meciul din sferturi că urma să joc din nou cu ea. Când am ajuns aici, după primul meci, am spus că vreau să joc cu Serena în semifinale, aşa că eram nerăbdătoare pentru acestă întâlnire. Dar nu ştii niciodată ce se întâmplă", a adăugat românca.

Serena Williams s-a retras înaintea partidei de vineri pe care trebuia să o dispute cu Simona Halep din cauza unei accidentări la genunchiul drept. Sportiva americană a intrat pe arena centrală a Indian Wells Tennis Garden, unde era programată semifinala, şi-a le-a vorbit spectatorilor, precizând că s-a accidentat la genunchi în urmă cu două zile, la un antrenament, şi din acest motiv nici nu poate merge prea bine.

Halep, locul 3 WTA, a acces, astfel, fără să joace, în ultimul act al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, în care o va întâlni pe jucătoarea sârbă Jelena Jankovici, locul 21 WTA şi cap de serie numărul 18. Jankovici a învins-o, vineri, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-1, pe sportiva germană Sabine Lisicki, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 24.

Finala de la Indian Wells va avea loc duminică (vezi aici ora)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite