Simona Halep a făcut spectacol pe zgura de la Madrid: 6-2, 6-0 cu Julia Gorges! Românca a câştigat 10 jocuri la rând

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO Gulliver - Getty Images
Simona Halep FOTO Gulliver - Getty Images

Simona Halep, locul 5 în clasamentul WTA, a trecut fără emoţii de Julia Gorges, în primul tur al turneului Masters de la Madrid.

Simona Halep a completat ziua perfectă a românilor de la Madrid, cu un succes categoric în faţa Juliei Gorges din Germania. De la 2-2 în primul set, românca a câştigat 10 jocuri la rând, pentru a se impune cu 6-2, 6-0! Este primul turneu al Simonei, după eşecul de la Stuttgart în faţa Kuzneţovei. „Am avut probleme la gleznă, dar acum sunt recuperată şi încrezătoare că pot câştiga câteva meciuri”, a spus Halep, pentru care urmează o partidă cu Lara Arruabarrena, din Spania. 

Meciul cu Julia Gorges a durat doar o oră şi 2 minute. Halep a avut 16 lovituri direct câştigătoare, faţă de cele 12 ale lui Gorges şi a făcut de două ori mai puţine greşeli neforţate: 11 la 22!

Românca va mai acumula ceva puncte în clasamentul WTA, pentru că anul trecut a ieşit la Madrid din primul tur. Totuşi, pentru a urca de pe locul 5 pe locul 4, trebuie să câştige turneul din capitala Spaniei! Iar până în ultimul act, Halep poate da în semifinale peste Serena Williams!

„Antrenorul nu învaţă româneşte”
Simona Halep are un blog pe siteul WTA pe perioada turneului de la Madrid. Jucătoarea a vorbit aici şi despre relaţia ei cu antrenorul belgian Wim Fissette. Dacă la Australian Open n-a avut pe nimeni în lojă, la Madrid, Halep e însoţită de fratele ei, soţia acestuia, antrenorul Fissette, un antrenor de fitness şi un fizioterapeut!

La Madrid, Marius Copil a obţinut un succes imens, în faţa lui Marcel Granollers, iar Irina Begu a câştigat meciul cu chinezoaica Shuai Zeng. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite