Simona Halep e norocoasă! Astrele se aliniază pentru ea şi la Indian Wells, unde veştile bune curg pentru româncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a avut un început de an foarte slab şi acest lucru a costat-o enorm, ea ajungând de pe poziţia a doua în clasamentul WTA până pe locul 5,

Iar perspectivele erau şi sunt în continuare deloc roze, pentru că Simona are de apărat luna aceasta 1390 de puncte la turneele de la Indian Wells şi Miami, unde anul trecut a câştigat, respectiv a fost semi finalistă. 

Simona s-a calificat în optimi la Indian Wells şi în mod normal nu se poate împiedica de Barbora Strycova, astfel că putem să o socotim favorită pentru a juca în sferturile de finală. Unde, din păcate, va da peste Serena Williams, aceasta fiind o consecinţă a faptului că nu mai este între primele patru jucătoare ale lumii. 

Vestea bună pentru Halep vine însă de la urmăritoarele ei, care-i pândeau locul. După cum se ştie Maria Şarapova s-a autoexclus din cauză a fost prinsă dopată. Apoi, Carla Suarez Navarro, locul 6 WTA, s-a accidentat şi a abandonat Indian Wells fiind posibil să nu joace nici la Miami, astfel că Halep a scăpat şi de ea. Iar aseară, Belinda Bencic, numărul 8 WTA, a pierdut în faţa slovacei Magdalena Rybarikova, numărul 97 WTA, astfel că nici ea nu o mai poate depăşi pe Halep.

în acest moment, Simona Halep nu poate cădea mai jos de locul 6 WTA, presupunând că va pierde în faţa Serenei Williams. Chiar şi aşa, cele două jucătoare care o urmăresc pe Simona, Petra Kvitova şi Roberta Vinci trebuie să câştige Indian Wells. Ceea e imposbil, pentru ele sunt pe părţi opuse de tablou şi evident nu pot câştiga în acelaşi timp turneul.

 Aşadar, Simona Halep nu poate aluneca mai jos de locul 6 WTA, dar din păcate nu poate urca nici mai sus, pentru că nici dacă îşi păstrează titlul nu o mai poate ajunge pe Garbine Muguruza, locul 4 WTA. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite